0876 999 335

Новини

Фокусник за рожден ден

Фокусник за рожден ден

Известния български фокусник и илюзионист Боби Шоу ще превърне вашия детски рожден ден и детско парти в незабравим празник изпълнен с много настроение и незабравими моменти. В програмата са селектирани най-хубавите фокуси с гълъби, летящи предмети, животни, танцуващи рибки и мишки, зайчето бъни и фокуси с участие на децата гости на празника.

Уникално магично шоу в The art foundation Sofia

Уникално магично шоу в The art foundation Sofia

Снощи на сцената на The Art Foundation в света на магията ни водиха легендата Боби Шоу и невероятната му дъщеря Десислава Димитрова Шехерезада !!! След очаквания успех на магичното им шоу великолепните артисти получиха покана за гостуване в Швеция, Холандия и Австрия. Екипът на The Art Foundation обяви от сцената, че всеки месец ще има вечер на магията.

Фокусник за детски рожден ден в детската градина

Фокусник за детски рожден ден в детската градина

 Любимеца на децата Боби Шоу и децата от ОДЗ "Слънце" гр. Пловдив отпразнуваха заедно незабравим детски рожден ден изпълнен с много детски песни, смешки, забавни игри, шоу с балони и уникалните изпълнения на известните български илюзионисти Боби Шоу и Шехерезада. Фокуси за деца адаптирани за най-малките любители на илюзионното изкуство бяха подарък за всички тях по случай юбилея.

Фокуси за Хелоуин

Фокуси за Хелоуин

Боби Шоу и Шехерезада представиха най-новото си магично шоу под знака на Хелоуин в представителния столичен комплекс "Витоша Резиденс". Гостите се потопиха в мистичния свят на отвъдното с най-новите фокуси с гълъби, магичен огън, летящи предмети и танца на призраците. Шехерезада представи и най-новите си фокуси на маса. Празника започна с детско парти със забавни игри с награди, фигури от балони, клоунада и аниматори.

Малката Шехерезада смая журито на

Малката Шехерезада смая журито на "България търси талант" с танци и фокуси

6 годишната Никол Стоянова - Шехерезада джуниър - смая журито на "България търси талант" с танци и фокуси. Малката чаровница е изключително талантлива и артистична. Боби Шоу и Шехерезада се грижат за нейния магичен перформанс, а хореографията на танците се поставя от Меги Неделчева (хореограф на детски балет "Меги Денс" към читалище "Роден край" София).

Разкриване на илюзии. Невероятно!

Разкриване на илюзии. Невероятно!

Мол Бургас плаза и гр.Бургас се превърнаха в неповторимо царство на магията. Майсторите на магията Боби Шоу и Шехерезада накараха публиката да застине от невероятните трикове, фокуси и илюзии, които показаха. Кулминацията на шоуто беше арабския фокусник Селим, които превръщаше огъня във вода. Невероятно шоу! Децата бяха изключително доволни и взимаха активно участие в празника.

Магията на Коледа в The Gym

Магията на Коледа в The Gym

Екипът на "Артистибг" беше част приказно шоу за малки и големи.Програмата пренесе гостите в света на чудесата и магичният свят на изкуството благодарение на Боби Шоу и Шехерезада. Партито премина с завлавяващи танци и вдъхновяващи песни за една магична Коледа с фитнес център THE GYM.

Незабравимо изживяване за денят на нашите деца

Незабравимо изживяване за денят на нашите деца

Боби шоу водещ на незабравимо детско парти на община Димитровград. Детско утро изпълнено с много фокуси, песни и забани игри.