0876 999 335

Детско шоу, парти, рожден ден, спектакли

Децата общуват с околния свят и го опознават, докато играят. А още по-забавно е, когато в играта се включат фокусници, клоуни, анимационни герои и други интересни персонажи.

Аниматор за детско парти

Децата за служават специално внимание и забавни игри, подходящи за тяхната възраст - с пирати, анимационни герои, решаване на загадки и други. Нашите аниматори ще се погрижат за истинското забавление на децата.

Детско парти с фокусник

Децата обичат фокусите, а ние с удоволствие ще Ви осигурим фокусник за детско парти. Малчуганите ще останат очаровани и ще се потопят във вълшебния свят на фокусите.

Коледно парти

Коледа е вълшебен ден за децата и затова ние помагаме да направим празника им незабравим. Ще организираме за Вас парти с Дядо Коледа и Снежанка, които да раздават подаръците и да играят с децата.

1 юни

Този специален за децата ден трябва да бъде отбелязан с най-щурото и весело парти за 1 юни. Празничната програма, която ще подготвим за Вас, ще предизвика много радост и детски усмивки.

Празник на училище или детска градина

Нашите артисти имат богат опит и в организиране на празник на учебно заведение. За децата ще подготвим празнична програма с много песни, танци и игри.